Tahta Sabo Terlik Modelleri ve Fiyatları

13-08-2018 20:05
Tahta Sabo Terlik Modelleri ve Fiyatları

Tahta Sabo Terlikler sağlam ve dayanıklı malzemeden üretilmektedir. Ağırlıklara dayanıklı olması ile nedeniyle birçok bayanın tercihi olan bu modeller renkleri ve kullanım alanları ile yaygınlaşan en iyi ürünler arasında yer almaktadır. Uzun yıllar kaliteli bir şekilde ürettiğimiz sabo terliklerin daha sağlam ve dayanıklı olması için tahta malzeme ile bütünleşmesi ile daha kullanışlı bir hale gelmiştir. Sağlık alanlarında çalışanların ve gündelik hayatta giyebileceğiniz tahta sabo terlikler konusunda en yeni ve farklı tasarımlar ile ayak sağlığınızı en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Teknolojinin ilerlemesi ile beraber alt yapısında kaymalara karşı özel geliştirilen taban kısmı, kaymaz ve her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

 

Bay ve Bayanlar için ideal olan bu ürünler dünyanın birçok yerinde kullanılmaktadır. Tamamen yerli malzemeden üretilen, orjinal deri malzeme koku ve terlemeleri engelleyen bir tasarıma sahip olmasından dolayı daha dirençlidir. Her ayağa uygun ürünlerimizi hızlı kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz. Sektörde uzun yıllar kaliteli bir şekilde hizmet veren Labor Tekstil müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda en hızlı şekilde üretimlerini gerçekleştirebilirsiniz. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet seçeneklerimiz ile en iyi modelleri taleplerinize göre üretmekteyiz. Tahta sabo modelleri arasında seçim yaparken, gönül rahatlığı ile istediğiniz modeli firmamızın online satış sitesinden 3d güvenli sistemi ile satın alabilirsiniz. Ürünler üretim sonrası kalite kontrolü yapılarak tarafınıza gönderilir. Ayağınıza olmama gibi durumlarda değişim imkanımız bulunmaktadır. Terlik seçerken fiyattan önce kaliteye önem vermeniz daha mantıklı olacaktır. Kıyafetleriniz ile uyumlu en ideal tahta terlik modellerine sayfamızdan ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsiniz.


Tahta Sabo Terlik


Ankara'da bulunan işyerimizden ürünleri deneyerek satın alabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizden sizlerin ayak sağlığı için en ideal ürün seçeneğini farklı renk ve modellerde inceleyerek almanız konusunda bilgi alabilirsiniz.

Hemşireler, Doktorlar ve Hekimler için en uygun ve  kullanışlı ürünlere ait detaylı özellik ve modelleri sayfamızda bulabilirsiniz. Temizlik konusunda ıslak nemli bez dışı, kimyasal madde içeren ürünleri kullanmamanızı öneriyoruz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.