Hemşire Forması Fiyat

Hemşire Forması Fiyat

Hemşirelik ilk çağlardan günümüze kadar kutsal bir meslek olarak devam etmektedir. Bu kutsal mesleği icra eden hemşireler de toplum gözünde değerli insanlar arasında görülmektedir. Hemşire formaları ise hemşireliğin şanına yakışır bir şekilde kaliteli, kolay temizlenebilen, çabuk yıpranmayan, renklerinde kolay solma olmayan kumaştan yapılmalı ve şık olmalıdır.

Hemşire Formaları Nasıl Olmalıdır?

Hemşire formaları alt üst takım olarak satılmaktadır. Mevsim şartlarına göre; eğer kış ise kalın alpaka kumaş, yaz ise ince terikoton kumaş tercih edilebilmektedir. Bazı hastane ve kliniklerde çalışılan servislere göre forma renkleri değişiklik gösterebilmektedir. İsteğinize göre desenli, uzun kollu, kısa kolllu, çift renkli formaları tercih edebilirsiniz. Görsel anlamda güzel bir görüntü ve bütünlük oluşturmaktadır.

Düğme yerine kullanılan çıt çıtlar paslanmaz olmalıdır. Aksi durumda kötü bir görüntü ve paslı yerlerde tetanoz gibi enfeksiyonların yerleşme riski olabilmektedir.

Yoğun çalışma temposundan kaynaklı terlemeleri kolayca emme yeteneği olmalı ve koku yapmayan özellikte kumaş kullanılmalıdır.

Hemşire Formaları Nereden Alınır?

Formalarınızı web sitemiz olan labortekstil.com üzerinden satın alabilirsiniz. Sistemimizde bulunan canlı destek üzerinden sipariş bilgileri, beden ölçüleriniz gibi bilgilerinizi paylaşarak size en uygun forma seçimini yapabilirsiniz. Sipariş verebilirsiniz.

Hemşire Formaları Fiyatı Ne Kadardır?

Birçok çeşit forma olduğu için hemşire forması fiyatları değişiklik göstermektedir. www.labortekstil.com web sitemizden formalarımızın fiyatlarını görebilirsiniz. Aradığınız özelliklerdeki formaların fiyatları hakkında canlı destek üzerinden de destek alabilirsiniz. Fiyat açısından bakıldığında örnek verecek olursak; desenli kısa kollu veya düz renkli hemşire forma takımı 89 TL , sadece alt pantolon 59 TL, sadece üst forma ise 49 TL gibi uygun fiyatlarda olabilmektedir. Ayrıca web sitemizde zaman zaman kampanyalarımız olmaktadır. Kaliteli formaları bu sayede daha ucuza temin etmiş olabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden forma dışında terlik, bandan, doktor önlüğü gibi bütün sağlık personellerine uygun ürünlerimiz mevcuttur.

Kredi kartına taksit, havale ile ödeme, kapıda ödeme seçeneklerimiz mevcut olup ürünlerimiz değişim ve iade garantilidir. Kargo ücreti şirketimiz tarafından karşılanmaktadır. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek avantajlardan yararlanabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.