Hemşire Forması

Hemşire Forması

LABOR MEDİKAL TEKSTİL HEMŞİRE FORMALARI

Labor Medikal 1979’dan beri sizin ihtiyaçlarına yönelik olarak yanınızda olmaya devam ediyor.

Hemşire formaları çoğunlukla üst bölgesi v yaka olan ve 3 cep taşıyan formalardır. Formanın üst kısmı düz olur ve sağ sol olmak üzere 2 cepleri vardır.

Hemşireler Forma Alırken Hangi Hususlara Dikkat Etmeliler?

Hemşire formalarının temel ilkesi, sağlık çalışanını içinde bulunduğu yoğun iş temposuna rağmen rahat ve iyi bir görünümde tutmaktır. Bu noktada biz medikal üreticileri devreye giriyoruz ve siz değerli hemşirelerimiz için en iyisini, en kalitelisini, en rahat olanını üretmeye çalışıyoruz.

Bir hemşirenin forma alırken dikkat edeceği en önemli husus "marka” dır. Çünkü marka ne kadar kaliteliyse ortaya koyduğu üründe o kadar kaliteli olacaktır.

Örnek verecek olursak, eğer biz marka forma imalatında birinci sınıf kalitesinde bir malzeme kullanmış o ürün kolay kolay sararma , yırtılma, yıpranma, renk solması, renk açılması vs. yapmaz. Yok eğer birinci sınıf malzeme kullanılmadıysa rahatlıkla formalar rahatlıkla yıpranır ve eskiyebilir. Birinci sınıf kalite ürün almanın size yararı aldığınız kıyafeti uzun yıllar giyebilirsiniz zararı ise maddi olarak cebinizedir.

Bu sebeple formanın ilk testi markası olsun.

Hemşire formaları kadın ve erkek olmak üzere ikiye ayrılır ve bu iki yaka içinde çeşitli yaka seçenekleri mevcuttur. Ek olarak düz renk formalar üretildiği gibi aynı zamanda desenli forma üretimi de vardır. Cinsiyetiniz erkek ya da kadın olsun kendinize ve cebinize uygun tarzınızı yansıtan modeller bulmanız mevcut.

Labor Medikal olarak siz değerli sağlık çalışanlarımıza kaliteli, hesaplı ve tarzınıza hitap eden güzel formalar sunuyoruz. Bunun yanında da formalarımız açılma, renk solması, tüylenme, sararma gibi problemler size asla yaşatmaz ve kullandığınız süre zarfınca ilk günkü kalitesini korur. Ütü aşamasında da zorluk çekmezsiniz kolay ütülenirler.

Kaliteli olan her forma ya da hemşirelerin kullandığı baştan aşağı tüm giyimleri günlük performanslarına da etki ediyor. Dolayısıyla bizlere yani medikal üretimcilere etkin sorumluluk yükleniyor.

En kaliteli, en rahat ve en uygun üniformalarıyla Labor Medikal her an yanınızda!

Diğer ürünlerde olduğu gibi eğer aldığın forma normal şartlarda daha çabuk eskime, yıpranma, yırtılma, tüylenme ya da dikişlerin atılması gibi bir durum gerçekleşirse ürünü çekinmeden bizlere geri iade edebilirsiniz. Sizleri düşünüyor ve memnuniyetinizi temel amacımız ediniyoruz.

Bütün ürünlerimiz marka garantili ve orijinaldir. Eğer sizde ben yoğun vakitlerimde dahi rahat aynı zamanda iyi görünmek istiyorum diyorsanız Labor Medikal olarak hizmetinizdeyiz.

Kullandığımız Kumaş Nedir?

Normal şartlarda %100 doğal alpaka kumaş ile üretim yapıyoruz yalnız hemşire hamile ise durun biraz değişebilir ve alpaka kumaş yanında likralı ve terikoton kumaşları da kullanıyoruz.

Sizlerin talebine göre uzun kol, kısa kol, kapri kol ve tesettür model olarak istediğiniz 16 renk seçeneğinden özel dikim yapıyoruz. Hemşire forması modelleri tamamen sizin hayal gücünüz ile sınırlıdır. Formalarınızı tercihe göre takım olarak, tercihe göre de tek üst tek alt farklı renk olacak şekilde de sipariş verebilirsiniz.

Talebe göre nakış ile isim yazdırma imkanına sahipsiniz böylelikle çalıştığınız kurumda üniformanızın karışma ihtimali kalmaz.

Üniformalarınızın beden seçimlerini de alt üst ayrı ayrı sipariş verebilirsiniz. Ve bu önlüklerinizi hastanelerde, revirde, sağlık meslek liselerinde ve diş kliniklerinde kullanabilirsiniz.

S.S.S. (Sıkça Sorulan Sorular)

Fiyat Bilgilendirme

Kare yaka, hakim yaka, sıfır yaka ve uzun tunik modellerimiz 60 TL den başlıyor.

Hemşire Üst Forma

Talebinize göre takım halinde ya da üst tek olacak, alt tek olacak veyahut farklı şekilde sipariş verebilirsiniz. Kendi tarzınızı kendiniz konuşturun. Kredi kartı ile ödemede 3 taksit yapabilirsiniz ve kargo ücretsizdir.

Hemşire Desenli Forma

En özel ve en güzelleri sizinle Labor Tekstilde.

Hemşire Hamile Forma

Sizleri özel zamanlarınızda yalnız bırakmaz bizlere yakışmaz. Formalarınızı siz en rahat hangi şekilde edecekseniz bizde o şekilde ayarlıyoruz. Ve ayarladığımız bu özel diktim pantolonlarımız penyeli olduğundan karın kısmını rahat tutmakta. Üst formaları ise aylarca gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz.

Hamile Renk Tercihi

Üst beyaz alt lacivert ya da tek beyaz tek lacivert olmak üzere 2 rengimiz mevcuttur.

Hamile Mevcut Kumaşlar

En çok alpakanın kullanılmasıyla beraber güncelde rahatlık dolayısıyla likralı kumaşlar ve ince yapısıyla da terikoton kumaşlarda kullanılmakta.

Kumaş Renk Tercihleri

Alpaka Kumaş

Beyaz, fuja, lila, açık gri, su yeşili ve diğer birçok rengiyle satışta.

Likralı Kumaş

Açık lacivert, bordo, haki yeşili, indigo, kırmızı, lacivert, mürdüm petrol yeşili, pudra, siyah ve diğer tüm renkleriyle hizmetinizde.

Terikoton Kumaş

Beyaz, bnt. yeşili, duman mavi, fuşya, füme ve diğer tüm renkleriyle sizlerle.

Hemşire Forma Yaka Seçenek

Kare yaka

Sıfır yaka

Erkek yaka

Beşgen yaka

Ceket yaka

Çıtçıt yaka

Lakos yaka

Düğmeli yaka

Yan düğmeli yaka

Hemşire Uzun Kol Forma

Uzun kol ya da kısa kol fark etmez tercihe göre kapri kol olacak şekilde dahi istediğiniz uzunluk ve kısalıkta özel dikim yapıyoruz. 0850 303 73 03 bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hemşire Uzun Kol Desen Forma

Kalpli, kelebekli, baykuşlu, kedili 45ten fazla seçenek ile sizlerleyiz.

Hemşire Pamuklu Forma

Kumaşlarımın imalatı pamuklu kumaşlardır.

Desenli önlüklerimizin ve hemşire formalarımızın yanı sıra 112 acil kıyafetleri, bay bayan hasta ve box önlüklerimizde satışlarımızda mevcuttur.

Sağlık Bakanlığı Yeni Hemşire Forma

Güncel kıyafetler takibimizdedir.

Beden Seçenekleri: 36-38-40-42-44-46

14 gün süre zarfında değişim yapılmaktadır.

Büyük Beden Seçenekleri: 46-48-50-52-54-56

Şahısa özel dikildiği için büyük beden formalarında maalesef iade ya da değişim yapamıyoruz.

Hemşirelerin forma alırken dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Takdir edersiniz ki çok zorlu şartlarda çalışıyorlar buna rağmen kendilerini olabildiğince rahat hissetmeliler. Giydikleri üniformalar şartlarına uygun ve kullanımı rahat olmalı bu yüzden onlar için çalışıyoruz.

Ödeme Seçeneği Bilgilendirme

·Kapıda ödememiz mevcuttur.

·Kapıda nakit/kart ödeme yapabilirsiniz.

·Kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit yapıyoruz.

·Havale/EFT ile ödemenizde %5 indirim yapıyoruz.

·Kapıda ödeme seçeneğimizin ücretini 0850 303 73 06 numaramızı arayarak bizlerden öğrenebilir ya da isterseniz web sitemizden bu bilgiye erişebilirsiniz.

İade ve değişim süremiz 14 iş günüdür.

NOT: Eğer aldığınız ürünlere para düzeltilmesi, isim yazılması yaptıysan bu ürünleri maalesef iade alamıyoruz ve değişim yapamıyoruz.

Bu giyimler kurum ve bölge olarak değişiklik gösterebilir, hepsine uygun forma bulabilirsiniz.

Labor Medikal Tekstil olarak 1979dan bu yana sizlerin hizmetinde olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Sizlerin özgün talep ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda üretim yapıyoruz bunun yanında en kaliteli ürünlerimizi size sunuyoruz. Başta Türkiye olmak üzere yurtdışında da 8 farklı ülkeye gönderim yapan Labor Medikal gün geçtikçe hızla büyüyor.

Almaya hak kazanmış olduğumuz ISO ve CE belgeleri ile kalitemi kanıtlamış bulunmaktayız.

Labor medikal olarak sizlerle çalışmaktan gurur duyuyoruz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.

Sormak istediğiniz herhangi bir şey, merak ettiğiniz ya da talebiniz var ise bizimle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

0850 303 73 06

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.